Na cyklostezce kolem přehrady Olešná se uskuteční závod na in-line bruslích

Závod odstartuje v sobotu 25. června v 11 hodin od restaurace U Toma. Cíl bude na stejném místě o 24 hodin později, tedy v neděli 26. června v 11 hodin. Vyhrávají týmy, které dosáhnou největšího počtu okruhů ve stanoveném limitu 24 hodin.

Přehrada Olešná ve Frýdku-Místku se opět stane dějištěm eXtrémního in-line závodu EMOS INLINE24, který má v kategorii sportovních dvojic a sportovních čtveřic statut otevřeného Mistrovství ČR v extrémním 24hodinovém in-line maratonu. Pravidelně se ho účastní také široká sportovní veřejnost. Závod odstartuje v sobotu 25. června v 11 hodin od restaurace U Toma. Cíl bude na stejném místě o 24 hodin později, tedy v neděli 26. června v 11 hodin. Vyhrávají týmy, které dosáhnou největšího počtu okruhů ve stanoveném limitu 24 hodin.

Závodníci jsou rozděleni do čtyř základních kategorií – Sport dvojice a čtveřice a Hobby dvojice a čtveřice. Závodníci z řad aktivní veřejnosti, tzv. hobíci, mají možnost zažít atmosféru mistrovských závodů a vyzkoušet si, kde mají svoje hranice a co dokážou. Závod vyhlašuje absolutní vítěze všech kategorií, takže na bednu každým rokem vystoupí až 120 závodníků.

Z bezpečnostních důvodů bude cyklostezka kolem přehrady Olešná po dobu eXtrémního závodu zcela uzavřena. VEŘEJNOSTI BUDE VSTUP NA CYKLOSTEZKU ZAKÁZÁN od 10 hodin v sobotu 25. června do 11 hodin v neděli 26. června. Pro přecházení z jedné strany tratě na druhou poslouží speciální lávka poblíž restaurace U Toma.

Na místo konání závodu je zajištěna doprava. Autobusové linky č. 5 a 6 budou mít v sobotu a částečně i v neděli výjimečně zastávku až u letního aquaparku. Naopak autobusová zastávka U Václavíků – bude od soboty do neděle 13 hodin bez náhrady zrušena.

 

Více na http://www.inline24.cz/inline24/


Obsah je převzat již zaniklého webu Kulturni-prehled.cz, který byl agregátor zpráv různých kulturních zdrojů.

Také by se vám mohlo líbit

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments