Chebské dvorky nabídnou pestrou nabídku uměleckých projektů

Ve dnech 14. až 17. června 2017 se v historickém centru města Chebu uskuteční už 15. ročník krajského festivalu uměleckých projektů s mezinárodní účastí Chebské dvorky 2017. V rámci tohoto festivalu se dvory, dvorky, zahrady, uličky a zákoutí  stanou místem setkání umělců a příznivců umění nejen z Karlovarského kraje. Na své si tradičně přijdou příznivci nejrůznějších žánrů. Připraveny jsou výstavy, divadelní představení, koncerty, projekce nebo tvůrčí dílny pro malé i velké. Návštěvníci se mohou těšit mimo jiné na koncerty Tomáše Kluse, Ivy Kubelkové & JJIM Bandu, kapel Mucha a Kieslowski nebo na představení Zero v podání souboru Teatr Novogo Fronta.

Festival bude slavnostně zahájen ve středu 14. června v 19 hodin koncertem kapely Megaphone na Františkánském náměstí. Vernisáže výstav se uskuteční ve čtvrtek 15. června v 15.30 hodin v Klášterní zahradě a o hodinu později v Art Centru Galerie 4 na Františkánském náměstí. Výstavy na jednotlivých dvorcích budou přístupné od čtvrtka do soboty, vždy od 10 do 17.30 hodin.

Festival  se pořádá za finanční podpory města zdejší Galerie 4 společně se spolkem Ateliér G4. Akci finančně podpořil také Karlovarský kraj a záštitu nad festivalem převzala hejtmanka Karlovarského kraje Mgr. Jany Vildumetzové.

Festival se koná za každého počasí. Při trvalém dešti budou výstavy a program přesunuty do krytých prostor. Změna programu vyhrazena.

Více na webu www.chebske-dvorky.cz.

 


Obsah je převzat již zaniklého webu Kulturni-prehled.cz, který byl agregátor zpráv různých kulturních zdrojů.

Také by se vám mohlo líbit

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments