Akce na Mezinárodní den průvodců

Na pátek 23.února připadá Mezinárodní den průvodců a při této příležitosti se v mnoha městech konají průvodcovské akce.

V Hradci Králové se koná ve středu 21.února Procházka po starém městě, sraz je na Malém náměstí ve 13 hodin (prohlídka cca 1,5 hodiny).

V Ostravě bude v sobotu 24.února probíhat komentovaná prohlídka městskou památkovou zónou Ostrava – Vítkovice, sraz na Mírovém náměstí v 10 a ve 13 hodin (prohlídka cca 2-2,5 hodiny).

V Pardubicích budou v sobotu 24.února tři prohlídky města, sraz bude ve 14 hodin na náměstí Republiky. Novinkou je komentovaná prohlídka Muzea kouzel, vstupné na prohlídku je dobrovolné.

V Praze budou v sobotu 24.února prohlídky města, která povedou z Jungmannova náměstí na Újezd. Jedna z prohlídek bude určena pro rodiny s dětmi.

V sobotu 24.února budou v Chocni dvě prohlídkové trasy, které si bude možné během dopoledne projít. Sraz bude na Tyršově náměstí, připraven je i program pro účastníky.

V Českých Budějovicích budou probíhat v pátek 23.února prohlídky města, sraz bude před radnicí na náměstí Přemysla Otakara II. (prohlídky každou celou hodinu od 9 do 13 hodin).

V Prostějově budou probíhat v sobotu 24.února komentované prohlídky zámku, sraz bude před vchodem ve 14 a 14.20 hodin.

V Litomyšli budou v sobotu 24.února probíhat prohlídky historickým jádrem města, a to v 10 a ve 14 hodin (prohlídka cca 1 hodina).

Podrobné informace na http://www.asociacepruvodcu.cz.


Obsah je převzat již zaniklého webu Kulturni-prehled.cz, který byl agregátor zpráv různých kulturních zdrojů.

Také by se vám mohlo líbit

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments