Anifilm bude! Těšíme se na vás v Liberci už v úterý

Nová opatření vlády a vyhlášení nouzového stavu neomezují filmová představení, Anifilm proto proběhne podle plánu a se stávajícím filmovým programem, který naleznete zde: http://www.anifilm.cz/cs/program. Na webu festivalu Anifilm najdete také online katalog filmů a dalších festivalových programů. Příznivci animované tvorby si tak již mohou přesně naplánovat svůj festivalový program.

Bylo nutné zrušit hudební doprovodný program, ale věříme, že filmy v sekci “Slyšet animaci” vám jej aspoň částečně nahradí. Anifilm 2020 si uvědomuje možná rizika, proto dodržíme všechna platná hygienických opatření a uděláme vše proto, abychom zabránili šíření viru Covid 19. Z důvodu vedení databáze kontaktů a možnosti trasování si každý návštěvník Anifilmu musí zakoupit akreditaci, která je nutnou podmínkou ke vstupu do všech programových míst letošního ročníku festivalu. Vyřízení akreditace je v tomto roce nevyhnutelné také pro účast na programu zdarma – pro tento účel jsme zavedli nový typ akreditace Visitor Basic.

Organizátoři věří, že se i přes tato omezení a hygienická opatření podaří připravit výjimečnou a pro všechny zúčastněné i bezpečnou kulturní událost pro celý Liberecký kraj i jeho hosty.


Obsah je převzat již zaniklého webu Kulturni-prehled.cz, který byl agregátor zpráv různých kulturních zdrojů.

Také by se vám mohlo líbit

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments