Nechte se zlákat k návštěvě zasněžené Plzně

Nezobrazuje se Vám email správně? Otevřít v prohlížeči.

Únor bílý, milovníci sněhu šílí a my přinášíme další tipy na venkovní i online aktivity, kterými si zpříjemníme čas, než budeme moci vzít kina, muzea, kavárny a sportoviště útokem! Nechte se zlákat na romantiku v Plzni, menší průzkum vesnických památkových rezervací na okraji města nebo objevování drobného umění ve veřejném prostoru. Pořád je na co se těšit! Sledujte nás na Facebooku Visit Plzeň nebo na webu www.visitplzen.eu, kde vždy najdete aktuální informace a spoustu inspirace. 

Romantika v Plzni

Přemýšlíte, co v Plzni podniknout na sv. Valentýna❤? Že tenhle svátek neslavíte? A není fajn udělat si radost? Užijte si hezký víkend se svým protějškem, nebo klidně i sami se sebou. Dejte si pořádnou porci (sebe)lásky!

Více informací

Městská tour kolem zajímavých soch

Máte rádi umění a architekturu a chybí vám prohlídky krásných interiérů, výstavy a umělecké performance? Vydejte se s námi po stopách drobného umění, kterému v „běžném provozu“ nevěnujeme tolik pozornosti. Které kousky jsou dle nás ty nejzajímavější?

Více informací

Vesnické procházky ve městě

Zveme vás na příjemnou procházku a zároveň menší průzkum vesnických památkových rezervací. Chůze je stejně ten nejzdravější a nejpřirozenější pohyb a v Plzni jsou místa a čtvrti, které stojí za to objevovat, a to i do těch „magických“ 15 km.

Více informací

Jazzový online koncert v Loosově interiéru v Plzni

Chybí-li vám kvalitní hudební produkce, máme pro vás pozvánku na jazzový online koncert v podání  ansáblu Pilsner Jazz Band! Uskuteční se v překrásném Loosově interiéru v Bytě Voglových a vysílat se bude až do dalekého New Yorku, a to v rámci dopovodného programu k výstavě Loos and Pilsen. Z důvodu časovému posunu doporučujeme sledovat online událost na Facebooku, ať vám nic neunikne. 

Více informací

Tipy na online akce

Nechce se vám do zimy, nebo musíte “povinně” sedět doma? Máme pro vás hned několik tipů na akce z pohodlí vašeho domova.
 

Kino Beseda (i) ve vašem obýváku

Chybí vám návštěvy kina? Kino Beseda můžete mít i doma a podpořit ho tak v těžkých časech. Filmy z programu Moje kino LIVE totiž můžete sledovat online.

Sobotní představení divadla Alfa

Sobotní odpoledne vám v dobách lockdownu mohou zpříjemnit online představení divadla Alfa. Nalaďte si vždy v sobotu od 17:00 FB stránku divadla Alfa a těšte se, jaké představení z rukávu vytáhnou tentokrát.

Výstavy Západočeské galerie v Plzni

Západočeská galerie do online prostoru přesunula své dvě aktuální výstavy. Projít si tak můžete online expozice „BAOABC. Jak a proč vzniká kniha pro děti“, která potěší malé i velké příznivce obrazových publikací vydavatelství BAOBAB, a nově i výjimečnou výstavu „NAD SLUNCE KRÁSNĚJŠÍ. Plzeňská madona a krásný sloh“. Vznikala dlouhých 7 let a představuje samé unikáty.

Zábava „po plzeňsku“

Musíte sedět doma a přemýšlíte, jak se naladit na pozitivní vlnu a zkrátit si dlouhou chvíli? Připravili jsme pro vás pár tipů s plzeňskou tématikou, které vás doma zaručeně zabaví, vytrhnou z každodenního stereotypu a navíc vás naučí něco nového!Zkrátka nepřijdou ani milovníci výstav!

Tip na filmový výlet

Regionální filmová kancelář Plzeňského kraje vás tentokrát zve do Plas, do  filmaři velmi oblíbené lokality, kde se právě natáčí film Il Boemo. Historický velkofilm je inspirovaný skutečným osudem hudebního skladatele Josefa Myslivečka. Více informaci…

Objevte kouzlo interiérů od světoznámého architekta

V jiné době bychom vás zvali na komentované prohlídky, za pozornost ale stojí i online přednášky, které najdete mezi videi na našem FB profilu Adolf Loos Plzeň. Více na www.adolfloosplzen.cz.

D0yBHznKFd!b_V

Tipy na aktivity pro rodiny s dětmi

Víme, kam vyrazit za sportem, kam se jít projít a jak smysluplně trávit čas. Na našem webu Plzeň pro děti najdete celou řadu tipů na výlety do okolí a další užitečné informace pro cestování s rodinou.

www.plzen.eu

Facebook

YouTube

Instagram

Copyright © 2020 Plzeň – TURISMUS, All rights reserved.
Dobrý den, přihlásili jste se k odběru turistických novinek na webu www.visitplzen.eu, a proto jsme vás zařadili k odběru newsletteru.

Our mailing address is:
Plzeň – TURISMUS
namesti Republiky 41
Plzen 326 00
Czech Republic

Add us to your address book
 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


Obsah je převzat již zaniklého webu Kulturni-prehled.cz, který byl agregátor zpráv různých kulturních zdrojů.

Také by se vám mohlo líbit

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments