Robert Křesťan & Druhá tráva v pivovaru Malešov

Koncert legendární folk & country skupiny pořádá Přátelský pivovar Malešov u Kutné hory. Čerstvý držitel Ceny Anděla – kapela Druhá tráva spolu s Robertem Křesťanem, který právě vstoupil do Síně slávy, slaví letos výročí 30 let! Těšte se na bohatý kulturní program a kvalitní občerstvení!

Aktuální koncertní program zahrnuje zásadní hity kapely a je průřezem  historie skupiny s důrazem na skladby z nejnovějších studiových alb Pojďme se napít, Marcipán z Toleda, Shuttle to Betlehem a 1775 básní Emily Dickinsonové.

Zábava již během odpoledne zajištěna – návštěvníkům se otevřou brány středověké tvrze a její unikátní expozice oživlé historie. Stejně tak bude možné navštívit zdejší regionální muzeum plné recese i poučení. A nebude chybět ani kvalitní a dobré občerstvení nejen v pivovaru ale i ve stáncích. 

A jak se k nám dostanete? Jednoduše vlakem, pěšky z Kutné Hory (6km) nebo vlastním vozem (parkování zajištěno). A kdyby se vám nechtělo domů, přímo v Malešově nebo v Kutné hoře můžete jednoduše přenocovat a užít si  i následující den. Malešov žije a kultura spolu s ním:).


13. srpen 2021 16:00 – 22:00, cena: 390,- (děti do 12 let zdarma)
Předkapely: od 16:00
– Duo tornádo ve třech
– Gladly S.W.
Robert Křesťan & Druhá tráva: od 19:00

Obsah je převzat již zaniklého webu Kulturni-prehled.cz, který byl agregátor zpráv různých kulturních zdrojů.

Také by se vám mohlo líbit

Více od autora

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments